Home | TELEVIZIJA | TV1 u domovima širom Hercegovine

TV1 u domovima širom Hercegovine

Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nakon Mostara I Širokog Brijega signal dostupan I u ostalim općinama zapadne Hercegovine.

Veći dio zapadne Hercegovine od danas je pokriven signalom TV1 te se na kanalu  28 UHF band programski sadržaji ove tv kuće mogu pratiti u svim većim mjestima ovog dijela BiH.

Proširenje zemaljske pokrivenosti je nastavak ekspanzije TV1  I predstvalja realizaciju obećanja koje je naša tv kuća dala gledateljima  u ovom dijelu Hercegovine, a to je da će do kraja mjeseca augusta moći pratiti program naše tv kuće I pored sistema kabel operatera.

Izvršenom analizom i kontrolom tv signala na predajnicima u Širokom Brijegu i Međugorju tehnička ekipa TV1 je utvrdila da se signal prostire od Širokog Brijega do Gruda te  Čitluka i Međugorja sve do granice sa Hrvatskom u Doljanima.

Iz press službe TV1 podsjećaju da je 18.jula TV1 teresterijalno pokrila područje općine Široki Brijeg te da od tada vlada veliki interes gledateljstva za pokrivanjem ostatka regije, što je uspješno realizovano u proteklom periodu. Signal TV1 tako je dostupan i u Čitluku, Međugorju, Ljubuškom, Čapljini, Domanovićima, Višićima, kao i u ostalim mjestima zapadne Herecegovine.

  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu

DANAS NA TV1

PROMO...

Dokumentarni program