Očekivanja lidera pred sastanak u Briselu

Većina stranačkih lidera krenula je put Brisela. Predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija otputovao je letom u 13 sati preko Minhena, dok ... opširnije »

Indirektan izbor članova Predsjedništva BiH ponovo na stolu

Uoči sastanka, zvaničnici Komesarijata za proširenje Evropske unije poručuju da nema druge alternative nego da se sutra dođe do dogovora. ... opširnije »

Ekskluzivno - Serge Brammertz za TV1

O suđenju Mladiću i Radovanu Karadžiću, te veličanju presuđenih zločinaca za TV1 govorio je glavni haški tužilac Serž Bramerc.

EU finansira studiju izvodljivosti za Trebevićku žičaru

Trebevićka žičara dugi niz godina čeka na obnovu, a još nije poznato kada će biti stavljena na uslugu građanima i ... opširnije »

Održan međunarodni simpozij "Od orijentalizma do orijentologije"

Svjetska profesorska i doktorska elita danas je u Sarajevu. U čast akademika Esada Durakovića, 65 godina njegovog života i dugogodišnje ... opširnije »

SaudijskI fond za razvoj ulaže nova sredstva u KCUS

Klinika za uho, grlo i nos i Klinika za maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu dobiće nove, savremene prostorije ... opširnije »

Godišnjica pogibije Zaima Imamovića

Legendarni komandant Zaim Imamović, prije 18 godina život je izgubio na prvoj borbenoj liniji u rejonu Rogojska greda. Zaustavljen je

U Tuzli i Dubici četvero mrtvih u saobračajnim nesrećama, u Mostaru pokušaj otmice

Šezdesetogodišnji Ramadan Hodžić iz Tuzle, poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći u tuzlanskom naselju Slavinovići. Naime, nesreće na putevima u ... opširnije »

Bramertz: Očekujemo poništenje oslobađajuće presude Stanišiću i Simatoviću

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc dao je podršku radu Tužilaštva BiH, te podržao regionalnu saradnju tužilaštava BiH, Srbije i ... opširnije »

Popis će biti ponovljen u srebreničkoj regiji, protiv popisivača i krivične prijave

Na području Srebrenice u pet popisnih krugova biće ponovljen popis stanovništva i domaćinstava. I to zbog ponašanja popisivača koje nije ... opširnije »

first back 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 next last Ukupno: 6199 | Prikazano: 2161 - 2175
Home | VIJESTI | Bosna i Hercegovina
Sedmični TV program