Obilježen Dan policije, pogledajte pokaznu vježbu specijalaca

Federalna uprava policije obilježila je svoj dan, 1. juli. Ove godine, prvi put svečanosti su prisustvovale policajke i policajci iz ... opširnije »

Dvije osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Mostara

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se rano jutros u tunelu Salakovac, na magistralnom putu Jablanica - Mostar. Dvije osobe su poginule,

Sinoć u centru Sarajeva dječak uboden nožem u predjelu grudnog koša

Razbojništva, ranjavanja, tuče, krađe, krivična su djela čiji su akteri sve mlađe osobe. Sinoć je u centru Sarajeva 17-godišnji Š.

SDA i SBB za pregovaračkim stolom - nije isključeno ni partnerstvo

Mogućnost preslaganja političke scene u BiH i Federaciji, već dugo se najavljuje. Prvi korak, kako ekskluzivno saznajemo, napravili su Savez ... opširnije »

U Sarajevu “protestvovali“ poljoprivrednici

Za danas su bili najavljeni masovni protesti nezadovoljnih poljoprivrednika u Federaciji. Međutim, tek nekolicina se pridružila centralnom skupu Narodne stranke

Gost - Edita Gorinjac, novinarka koja je objavila priču o maloj Belmini

Kap koja je prelila čašu i nagnala građane da izađu na ulice i traže usvajanje Zakona o JMB, bila je

Završeni "503. Dani Ajvatovice"

Nakon klanjanja podne namaza i učenja dove, završeno je obolježavanje ovogodišnjih Dana Ajvatovice. Nekoliko hiljada vjernika iz BiH i Turske, ... opširnije »

Inzko - BiH, bez radikalne promjene politike, ne može naprijed

Aktuelna politička elita u BiH nije budućnost zemlje ukoliko radikalno ne promijene politiku. Istakao je to visoki predstavnik u BiH ... opširnije »

Parlament BiH naredne sedmice, nakon nekoliko sedmica blokade, trebao bi početi s radom

Nastavak sjednice Zastupničkog doma Parlamenta BiH, prekinute 6. juna, još je neizvjestan. Saznajemo da bi predsjedavajući Denis Bećirović početkom naredne

Hiljade građana u ponedjeljak, simbolično, dijele otkaze političarima

Sutra i prekosutra se nastavljaju protesti u našoj zemlji. Sutra u Mostaru, tzv. kreativni protesti za JMBG, a u ponedjeljak ... opširnije »

first back 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 next last Ukupno: 6783 | Prikazano: 3031 - 3045
Home | VIJESTI
Sedmični TV program